Antwoorden op jullie vragen

Wanneer wordt een newborn shoot gedaan?

Het liefst doen we de newborn shoot 8 tot 14 dagen na geboorte. Dit omdat een baby dan nog diep slaapt en zichzelf in allerlei houdingen laat leggen. Is het niet mogelijk tussen die dagen een shoot te plannen en jullie toch graag een shoot gedaan willen hebben. Neem dan contact met mij op, we kijken dan samen naar de eventuele mogelijkheden. 

Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen om een shoot te boeken?

Als jullie nog zwanger zijn en al besloten hebben om een newborn shoot te laten doen door mij, vul dan alvast het formulier onder het kopje reserveren in. Hier kunnen jullie de uitgerekende datum invullen. Ik kan hier dan rekening mee houden in mijn agenda.

Is jullie kindje al geboren? Vul dan het formulier ‘reeds bevallen’ in onder het kopje reserveren. Hier kunnen jullie een voorkeursdatum en tijd aangeven.

We hebben al meerdere kinderen, kunnen deze mee op de foto?

Natuurlijk is dit mogelijk. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. In pakket C is er mogelijkheid de om foto’s te laten maken met broers en of zussen

Hoe lang duurt een shoot?

We nemen 2 tot 3 uur de tijd voor een newborn shoot. Deze tijd is afhankelijk in hoeverre jullie baby wilt gaan slapen. Als hij/zij minder snel in slaap zal vallen zal er dus meer tijd moeten worden besteed aan een voeding en knuffelmoment. 

Wat als ons kindje niet wil slapen tijdens de shoot?

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Ondanks dat ze nog zo jong zijn doen ze lekker waar ze zelf zin in hebben. We gaan er dan zoveel mogelijk aan doen om hem/haar toch te laten slapen. Als het echt niet lukt kan het zijn dat jullie andere soort foto’s krijgen zoals in het portfolio is te zien is.

Waar vindt de shoot plaats?

In principe wordt de shoot bij mij thuis op de eerste verdieping (Vlijmen, NB) in de studio gedaan. Een shoot op locatie is niet mogelijk.

Nog onbeantwoorde vragen?  Neem contact op