newborn shoot Best

Newborn shoot Best? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Best of omgeving? Femke’s newborn shoots zou graag jullie shoot verzorgen tegen een betaalbaar tarief. Ik heb geen afdruk verplichting waardoor de kosten laag kunnen blijven.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een shoot van een pasgeboren baby die tussen de 8 en 14 daagjes oud. De shoot word al zo vroeg gedaan omdat een baby dan nog diep slaapt en zich in allerlei verschillende houdingen laat leggen. In deze houdingen willen we de baby het liefst lekker slapend fotograferen. Als een baby ouder dan 2 weken is worden ze meer wakker en is het moeilijker om ze neer te leggen zoals we willen. Hier zijn wel uitzonderingen voor, namelijk als de baby te vroeg geboren is. De shoot kan dan tot ouder dan 2 weken worden gedaan. Wil je hier meer informatie over? Voel je vrij om me te mailen.

Wat kost een newborn shoot Best?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,-. Tijdens deze shoot worden de foto’s van jullie baby in 3 verschillende settings gemaakt, de shoot duurt ongeveer 2 uur en jullie mogen 6 foto’s uitzoeken welke jullie bewerkt willen hebben. Deze foto’s kunnen jullie kiezen via een link die jullie van mij na de shoot ontvangen. Hier staan alle gemaakte foto’s van de shoot op, deze foto’s zijn nog voorzien van een watermerk. Als jullie hebben aangegeven welke en hoeveel foto’s jullie graag zouden willen ontvangen dan ga ik die bewerken. De uiteindelijke foto’s ontvangen jullie dan binnen 3 weken via een Wetransfer link.

Femke Boom Newborn fotograaf Best

De newborn shoots doe ik naast mijn vaste werk als kraamverzorgster. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Het is belangrijk dat de veiligheid van de baby de hele shoot op nummer 1 staat. We doen daarom ook geen houdingen die gevaarlijk kunnen zijn. Omdat ik nog als kraamverzorgster werkzaam ben fotografeer ik meestal aan het einde van de middag/avond. Op dagen dat ik vrij ben kan de shoot ook overdag plaat vinden. Deze plaatsen zijn echter wel beperkt.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Nabij het centrum van Vlijmen beschik ik over een kleinschalige studio op de 1ste verdieping. Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor eventuele andere kinderen die mee komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Best? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct reserveren? Vul je gegevens in onder het kopje reserveren.