newborn shoot Boxtel

Newborn shoot Boxtel? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Boxtel? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag jullie newborn shoot tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een baby met een tot 2 weken oud. De shoot doen we al zo snel zodat de baby nog diep slaapt en zich in allerlei houdingen laat leggen. Tijdens een shoot wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende props. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Boxtel?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur duren en de foto’s zullen in 3 verschillende settings gemaakt worden. Meer settings zijn mogelijk in een uitgebreider pakket. Na de shoot ontvangen jullie alle gemaakte foto’s (voorzien van een watermerk), vervolgens kunnen jullie kiezen welke foto’s jullie bewerkt willen hebben. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Boxtel

De newborn shoots doe ik naast mijn vaste werk als kraamverzorgster. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. We doen geen poses in gevaarlijke props of houdingen die de baby niet zelf kan. Ook blijven we niet doorgaan als het duidelijk is dat de baby het niet mee wilt. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Nabij het centrum van Vlijmen beschik ik over een kleinschalige studio op de 1ste verdieping. Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor eventuele andere kinderen die mee komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Boxtel? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct reserveren? Vul je gegevens in onder het kopje reserveren.