Newborn shoot Cromvoirt

Newborn shoot Cromvoirt? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Cromvoirt? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. In slechts 10 minuten ben je van Cromvoirt in Vlijmen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby tussen de 8 en de 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Meestal heeft de baby ook geen kleding aan. De studio word daarom ook erg warm gemaakt zodat de baby niet afkoelt. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van mandjes, dekentjes, mutsjes en verschillende achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Cromvoirt?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Meer settings zijn natuurlijk ook mogelijk. De hoeveelheid ligt aan het door jullie gekozen pakket. Na de shoot ontvangen jullie een wachtwoord. Met dit wachtwoord kan je inloggen op de site. Hier staan alle gemaakte foto’s voorzien van een watermerk op. Hier kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag bewerkt willen ontvangen. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Cromvoirt

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en in de zomer maanden ook in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is natuurlijk ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Newborn shoot op locatie

Liever een newborn shoot op locatie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Cromvoirt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.