Newborn shoot Den Bosch

Newborn shoot Den Bosch? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Den Bosch? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Je bent al binnen een kwartier vanaf Den Bosch in mijn studio.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van Dekens, manden, schalen, mutsjes en achtergronden. De baby wordt meestal bloot gefotografeerd. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broertjes en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Den Bosch?

Er zijn verschillende pakketten. Het goedkoopste pakket is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie een wachtwoord waarmee jullie kunnen inloggen op de site. Hier staan alle gemaakte foto’s voorzien van een watermerk op, dit account blijft 2 weken bestaan. vervolgens kunnen jullie hier een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Het is mogelijk om extra foto’s af te nemen als van te voren afgesproken in het pakket. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie digitaal via Wetransfer aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Den Bosch

https://www.traditionrolex.com/28

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. We doen geen houdingen wat gevaarlijk kan zijn voor de baby. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Den Bosch? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.