Newborn shoot Drunen

Newborn shoot Drunen? Ben je op zoek naar een newborn shoot in de omgeving van Drunen? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby en/of partner tegen een aantrekkelijk tarief in haar eigen studio in Vlijmen (Gemeente Heusden). De studio is binnen een kwartier te bereiken vanuit Drunen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van achtergronden, schalen, manden en fluffy dekens. Het is tevens mogelijk om foto’s te maken in combinatie met jullie en andere kinderen.

Wat kost een newborn shoot Drunen?

Je hebt de keuze uit drie pakketten, het goedkoopste pakket is er al vanaf €125,- Deze shoot zal circa twee tot drie uur in beslag nemen en de foto’s zullen in drie settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. In tegenstelling tot andere fotograven ben je bij mij niet verplicht om foto’s via mij te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Drunen

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotograven vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en in de zomertijd eventueel in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen kleinschalige studio vlakbij het centrum van Vlijmen, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Deze kleinschalige newborn studio is voorzien van goede foto apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is tevens ruimte voor het verschonen en voeden van je baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Drunen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.