Newborn shoot Eindhoven

Newborn shoot Eindhoven? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Eindhoven? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Tegen een kleine meerprijs wordt de newborn shoot bij jullie thuis gedaan.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een baby tussen de 8 en 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Als de baby wakker is proberen we hier ook een paar leuke foto’s van te maken. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, achtergronden, manden en schalen. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. De mogelijkheden zie je onder het kopje prijzen.

Wat kost een newborn shoot Eindhoven?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal ongeveer 2 tot 3 uur duren. Dit is afhankelijk van hoe snel jullie baby wilt slapen in de poses. De foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s digitaal, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Eindhoven

Naast het fotograferen van baby’s werk ik als kraamverzorgster. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby  voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

https://www.traditionrolex.com/27

Eigen fotostudio in Vlijmen

Nabij het centrum van Vlijmen ( Noord-Brabant) beschik ik over een kleinschalige studio op de eerste verdieping. Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Vlijmen? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in.