Newborn shoot Elshout

Newborn shoot Elshout? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Elshout? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby en/of partner tegen een aantrekkelijk tarief. Je bent al in binnen een kwartier van Elshout naar de studio in Vlijmen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, mutsjes, achtergronden en schalen. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broertjes en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Elshout?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Kies je uit een duurder pakket dan worden er meer settings gedaan. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee is het mogelijk om de kosten laag te houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Elshout

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

De fotoshoot vindt plaats in mijn eigen kleinschalige studio vlakbij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Elshout? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.