Newborn shoot Engelen

Newborn shoot Engelen? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Engelen? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Je bent al in 10 minuten van Engelen naar de studio in Vlijmen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van 14 dagen oud. Is jullie baby te vroeg geboren dan kan dit in overleg ook iets later. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Natuurlijk is er naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Deze mogelijkheid is er in pakket B en C.

Wat kost een newborn shoot Engelen?

Er is een keuze uit 3 verschillende pakketten. pakket A is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. In de andere pakketten zullen meer verschillende settings zijn. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Engelen

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. We doen geen poses die niet fijn en gevaarlijk zijn voor de baby. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het verschonen en voeden van de baby.

Newborn shoot op locatie

Liever een newborn shoot op locatie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Engelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.