Newborn shoot Haarsteeg

Newborn shoot Haarsteeg? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Haarsteeg? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Vanaf Haarsteeg centrum kun je mijn studio binnen 10 minuten bereiken.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van schalen, achtergronden, dekentjes en mandjes. Het is tevens leuk om met de ouders en kinderen, zoals broers en zussen op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Haarsteeg?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na het ontvangen van de foto’s mogen jullie zelf een selectie maken van de beste foto’s. Daarna zal ik de geselecteerde foto’s bewerken om hiermee het beste uit de foto te halen. Alle foto’s zullen jullie digitaal van mij ontvangen, je bent ook niet verplicht om foto’s via mij te laten afdrukken. Hiermee kun je in tegenstelling tot andere fotografen veel geld besparen.

Femke Boom Newborn fotograaf Haarsteeg

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een essentieel onderdeel voor een goede newborn shoot. Nadat je contact met me hebt opgenomen maken we een afspraak, vaak wordt deze ingepland in het einde van de middag of in de zomertijd eventueel in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik heb een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Haarsteeg? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.