Newborn shoot Hedikhuizen

Newborn shoot Hedikhuizen? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Hedikhuizen? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Vlijmen is slechts 15 minuten van Hedikhuizen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby tussen de 8 en 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van schalen, manden, fluffy dekens en achtergronden. Uiteraard is het ook mogelijk om met ouders en/of broertjes of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Hedikhuizen?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in drie settings gemaakt worden. Meer verschillende settings zijn ook mogelijk in een duurder pakket. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hierdoor kunnen de kosten zo laag mogelijk blijven.

Femke Boom Newborn fotograaf Hedikhuizen

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en in de zomermaanden ook in de avonden.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Mijn kleinschalige studio ligt vlakbij het centrum van Vlijmen, (Noord-Brabant). Deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is er natuurlijk ook ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Hedikhuizen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.