Newborn shoot Helvoirt

Newborn shoot Helvoirt? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Helvoirt? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Femke’s newborn shoots kan je tegen een meerprijs bij je thuis langs laten komen. Hiervoor moet een licht en ruime ruimte beschikbaar zijn.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een leeftijd van 8 tot 14 dagen oud. De baby wordt slapend in poses gefotografeerd. We doen de shoot als ze snel na de geboorte zodat de baby zich ook in deze poses laat leggen. Tijdens een shoot wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende props. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Natuurlijk mogen jullie zelf ook altijd een eigen inbrengen geven aan poses en spulletjes

Wat kost een newborn shoot Helvoirt?

Een complete newborn shoot is al mogelijk vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 verschillende settings gemaakt worden. Liever meer verschillende setting? Kijk onder het kopje prijzen voor de mogelijkheden. Na de shoot ontvangen jullie alle gemaakte foto’s (voorzien van een watermerk) via een beveiligde link, vervolgens kunnen jullie een keuze maken uit de beste newborn foto’s van jullie baby. Als jullie de keuze via de link hebben bevestigd zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie via WeTransfer aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Helvoirt

Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby  voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. We doen geen poses in gevaarlijke props of houdingen die de baby niet zelf kan.  Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, hierdoor kan het soms voorkomen dat ik pas na een aantal dagen na de geboorte van jullie kindje een definitieve datum en tijd kan noemen. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze kleinschalige studio op de 1ste verdieping is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor eventuele andere kinderen die mee komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot helvoirt? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct reserveren? Vul je gegevens in onder het kopje reserveren.