Newborn shoot Heusden

Newborn shoot Heusden? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Heusden? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Je bent al in slechts 15 minuten in Vlijmen vanaf Heusden

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. Is jullie baby te vroeg geboren dan zou dit in overleg ook wat later kunnen. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met jullie en eventuele broertjes en zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Heusden?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. Het aantal bewerkte foto’s is van te voren afgesproken door middel van een pakket. Meer foto’s bijbestellen is altijd mogelijk. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Heusden

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het verschonen en voeden van de baby.

Newborn shoot op locatie

Liever een newborn shoot op locatie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Heusden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.