Newborn shoot Kaatsheuvel

Newborn shoot Kaatsheuvel? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Kaatsheuvel? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je pasgeboren baby tegen een aantrekkelijk tarief.
<h2>Wat is een newborn shoot?</h2>
Een newborn shoot is een fotoshoot van een baby tussen de 8 en 14 dagen oud. Is je baby te vroeg geboren dan kan de shoot wat langer gedaan worden. De baby wordt zoveel mogelijk slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om eigen spullen mee te brengen. Zoals gipsafdruk van de buik of eigen knuffels. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Dit is mogelijk in een hoger pakket
<h2>Wat kost een newborn shoot Kaatsheuvel?</h2>
Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s via een beveiligde link, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.
<h2>Femke Boom Newborn fotograaf Kaatsheuvel</h2>
Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby  voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Het kan dus voorkomen dat ik niet direct na de geboorte van jullie kindje kan plannen maar dat hier een aantal dagen tussen zitten.  Normaal gesproken word de shoot aan de einde van de middag en/of in de avonduren.
<h2>Eigen fotostudio in Vlijmen</h2>
Ik beschik over een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor de oudere broertjes en zusjes.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Kaatsheuvel? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het <a href=”https://www.femkesnewbornshoots.nl/contact/”>contactformulier</a> in.