Newborn shoot Nieuwkuijk

Newborn shoot Nieuwkuijk? Ben je op zoek naar een newborn shoot in de omgeving van Nieuwkuijk? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby en/of partner tegen een aantrekkelijk tarief in haar eigen studio in Vlijmen (Gemeente Heusden). De studio is binnen 10 minuten te bereiken vanuit Nieuwkuijk.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van manden, achtergronden, schalen en fluffy dekens. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om af te wijken van de standaard opstellingen. Er kunnen namelijk ook foto’s gemaakt worden in combinatie met ouders, zusjes en broertjes.

Wat kost een newborn shoot Nieuwkuijk?

Je hebt de keuze uit een aantal pakketten, het goedkoopste pakket is er al vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. In tegenstelling tot andere fotografen ben je bij mij niet verplicht om foto’s via mij te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Nieuwkuijk

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede foto apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is tevens ruimte voor het verschonen en voeden van je baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Nieuwkuijk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.