newborn shoot Oosterhout

Newborn shoot Oosterhout? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Oosterhout? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. In slechts  30 minuten ben je in de studio in Vlijmen. Ook is het mogelijk dat ik tegen een meerprijs naar jullie toe kom.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een shoot van een baby met een leeftijd tussen de 1 en 2 weken oud. De baby wordt zoveel mogelijk slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens de shoot is er de mogelijkheid om gebruik te maken van alle accessoires die aanwezig zijn in de studio. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Een eigen inbrengen is altijd welkom. Neem hier gerust spulletjes voor mee.

Wat kost een newborn shoot Oosterhout?

Een gehele newborn shoot is al te reserveren vanaf €125,-. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Deze pakketten verschelen in hoeveel settings, aantal foto’s en foto’s van alleen baby, met ouders en of met broertjes of zusjes. Na de shoot ontvangen jullie een beveiligde link met foto’s, vervolgens kunnen jullie zelf op jullie gemak een selectie gaan maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Deze selectie kan je vervolgens goedkeuren en dan zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De bewerkte newborn foto’s zal ik via WeTransfer naar jullie verzenden. Ik heb geen afdruk verplichting waardoor de kosten laag kunnen blijven.

Femke Boom Newborn fotograaf Oosterhout

Ik fotografeer naast mijn werk als kraamverzorgster. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby gedurende de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Er worden geen gevaarlijke poses gedaan.  Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om dit houdt in dat dit meestal aan het einde van de middag / avond is.

Eigen fotostudio in Vlijmen

In Vlijmen (Noord-Brabant) beschik ik over een studio op de 1ste verdieping. het gaat om een kleinschalige studio voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. De studio wordt aangenaam warm gemaakt zodat je baby niet onderkoeld raakt.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een newborn shoot Oosterhout? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in.