Newborn shoot Oss

Newborn shoot Oss? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Oss? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van 14 daagjes oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt gebruik gemaakt van fluffy dekens, schalen, manden en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Natuurlijk mogen jullie zelf ook altijd een eigen inbrengen geven aan poses en spulletjes

Wat kost een newborn shoot Oss?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 verschillende settings gemaakt worden. Meer settings zijn mogelijk in een uitgebreider pakket. Na de shoot ontvangen jullie alle gemaakte foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Oss

Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby  voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. We doen geen poses in gevaarlijke props of houdingen die de baby niet zelf kan.  Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor eventuele andere kinderen die mee komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Oss? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct reserveren? Vul je gegevens in onder het kopje reserveren.