Newborn shoot Oudheusden

Newborn shoot Oudheusden? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Oudheusden? Femke’s newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Oudheusden?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Oudheusden

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.