Newborn Shoot Raamsdonksveer

Newborn shoot Raamsdonksveer? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Raamsdonksveer? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een newborn shoot van je baby en naar keuze samen met ouders en oudere broertjes en zusjes tegen een interessant tarief.

Wat is een newborn shoot?

Bij een newborn shoot worden foto’s gemaakt van baby’s die net geboren zijn (tussen de 1 en 2 weken oud).  Tijdens de shoot wordt de baby zoveel mogelijk slapend gefotografeerd. Een pasgeboren baby laat zich tijdens het slapen in allerlei verschillende houdingen leggen. Tijdens de shoot wordt  gebruik gemaakt van verschillende accessoires. De baby wordt meestal bloot gefotografeerd, daarom wordt de ruimte erg warm gemaakt.

Wat kost een newborn shoot Raamsdonksveer?

Er zijn verschillende pakketten. Het goedkoopste pakket is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie een wachtwoord waarmee jullie kunnen inloggen op de site. Hier staan alle gemaakte foto’s voorzien van een watermerk op, dit account blijft 2 weken bestaan. vervolgens kunnen jullie hier een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Het is mogelijk om extra foto’s af te nemen als van te voren afgesproken in het pakket. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie digitaal via Wetransfer aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Raamsdonksveer

Naast het fotograferen werk ik als kraamverzorgende, Hierdoor heb ik veel ervaring met pasgeboren baby’s en weet ik dus goed wat een newborn baby allemaal aan kan en wat niet verstandig is. Voor fotografen die niet veel met baby’s werken kan dat gedeelte lastig zijn. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag in de avonduren of op mijn vrije dagen.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio in Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio op de 1ste verdieping is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. Het is mogelijk om je baby te voeden en te verschonen in de studio.

https://www.traditionrolex.com/31

Newborn shoot op locatie

Wil je toch liever een  newborn shoot op locatie? Dat kan tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend. In neem dan alle spulletjes mee naar jullie toe.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Raamsdonksveer of heb je nog meer vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.