Newborn shoot Rosmalen

Newborn shoot Rosmalen? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Rosmalen? Sinds de bouw van de Groote Wielen is het aantal geboortes in Rosmalen flink gestegen. Femke’s newborn shoots biedt daarom graag een shoot aan tegen een zeer aantrekkelijke tarief. In slechts 15 minuten ben je al van Rosmalen in de studio in Vlijmen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. We doen een newborn shoot al zo snel na de geboorte omdat ze anders meer wakker zijn en zich niet meer in de poses laten leggen. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van mandjes, fluffy dekens, schalen en verschillende achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid broers, zussen en of ouders op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Rosmalen?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie een wachtwoord waarmee je kunt inloggen op de site, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Het aantal foto’s wordt van te voren afgesproken door middel van pakketten. Willen jullie toch meer foto’s? Dit kan tegen een meerprijs van €5,- per foto.  Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie digitaal via Wetransfer aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Rosmalen

Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. We doen dus ook geen poses die gevaarlijk kunnen zijn. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio op de eerste verdieping nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze kleinschalige studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Rosmalen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.