newborn shoot Sint-Oedenrode

Newborn shoot Sint-Oendenrode? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Sint-Oedenrode? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een shoot van een baby die maximaal 14 dagen oud is. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens de shoot wordt gebruik gemaakt van verschillende accessoires dat aanwezig is in de studio. Zelf spulletjes meenemen voor op de foto mag uiteraard ook. De baby wordt bloot gefotografeerd, tenzij jullie hem/haar liever met eigen kleertjes op de foto hebben. Dit is geen probleem, geen dit gerust aan tijdens de shoot.

Wat kost een newborn shoot Sint-Oedenrode?

Zoals hieronder in het tabel te zien is werk ik met 3 verschillende pakketten. Deze verschillen in prijs, aantal settings en wie er allemaal mee op de foto mogen. Vooraf aan de shoot kunnen jullie mij doorgeven van welk pakket jullie gebruik willen maken. Deze prijzen gelden voor een shoot in de studio. Liever een shoot bij jullie thuis? Dit kan tegen een meerprijs.

 

  
 
Shoot duur
Aantal settings
Aantal foto's
WeTransfer
Met ouders
Met broers/zussen

Pakket A

125
Shoot duur : 2 uur
Aantal settings : 3
Aantal foto's : 6
WeTransfer
Met ouders
Met broers/zussen

Pakket B

150
Shoot duur : 2 - 3 uur
Aantal settings : 4
Aantal foto's : 8
WeTransfer
Met ouders
Met broers/zussen

Pakket C

175
Shoot duur : 2 - 3 uur
Aantal settings : 5
Aantal foto's : 10
WeTransfer
Met ouders
Met broers/zussen

Femke Boom Newborn fotograaf Sint-Oedenrode

Naast het fotograferen werk ik in de kraamzorg. Door dat werk heb ik veel kennis en ervaring met deze doelgroep. Normaal gesproken fotografeer in na mijn werktijden in de kraamzorg, dit betekend het einde van de middag of in de avonduren. Op de dagen dat ik vrij ben is het ook mogelijk om de shoot in de ochtend/begin middag te doen. Laat dus gerust je voorkeur weten.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Newborn shoot op locatie

Liever een newborn shoot op locatie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Sint-Oedenrode? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.