Newborn shoot Sprang-Capelle

Newborn shoot Sprang-Capelle? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Sprang-Capelle? Femke’s Newborn shoots verzorgt deze graag.

Wat is een newborn shoot?

De newborn shoot word 8 tot 14 dagen na geboorte gedaan. Is je baby te vroeg geboren dat zou de shoot ook tot iets later kunnen. Heb je hier vragen over neem de gerust contact met me op. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt gebruik gemaakt van Manden, schalen, bedjes en verschillende achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Een eigen inbrengen is ook altijd mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gipsbuik waarin je graag je baby’tje in wilt leggen of een knuffeltje die veel voor jullie betekend die de baby vast kan houden.

Wat kost een newborn shoot Sprang-Capelle?

Een newborn shoot is al mogelijk vanaf €125,- in de studio in Vlijmen. Deze shoot zal 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 verschillende settings gemaakt worden. Willen jullie meer shoots? Dat kan tegen een meerprijs. Bekijk de mogelijkheden op de pagina prijzen . Na de shoot ontvangen jullie alle gemaakte foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Sprang-Capelle

Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. We doen geen poses in gevaarlijke props of houdingen die de baby niet zelf kan.  Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen kleinschalige studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby. Ook is er wat speelgoed aanwezig voor eventuele andere kinderen die mee komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Sprang-Capelle? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct reserveren? Vul je gegevens in onder het kopje reserveren.