newborn shoot Tilburg

Newborn shoot Tilburg? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Tilburg? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Tegen een kleine meerprijs wordt de fotoshoot bij jullie thuis in Tilburg gedaan.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby tussen de 8 en 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Bekijk de mogelijkheden op de pagina prijzen.

Wat kost een newborn shoot Tilburg?

Een complete newborn shoot in de studio is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal circa 2 uur in beslag nemen. De foto’s zullen in 3 verschillende settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie digitaal alle foto’s via een beveiligde link. Vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Tilburg

Mijn beroep is kraamverzorgster dit betekent dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze kleinschalige studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Vlijmen? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in.