newborn shoot Uden

Newborn shoot Uden? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Uden? Femke’s Newborn shoots verzorgt graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Tegen een meerprijs kom ik graag bij jullie thuis de shoot verzorgen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een maximale leeftijd van twee weken oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijkheid om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan.

Wat kost een newborn shoot Uden?

Een newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- De shoot zal ongeveer 2 tot 3 uur duren en de foto’s zullen in 3 settings worden gemaakt. Na de shoot ontvangen jullie een link met daarin alle gemaakte foto’s voorzien van een watermerk, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Nadat jullie de keuze hebben doorgegeven zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie digitaal aangeleverd krijgen via een Wetransfer mail. Alles foto’s zijn in originele kwaliteit en krijgen jullie in zwart-wit en kleur. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Uden

Mijn vaste beroep is kraamverzorgster. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor-, tijdens-, en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel dat vaak door veel fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om. Normaal gesproken is dit aan de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant). Deze kleinschalige studio is voorzien van goede moderne apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Uden? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in.