newborn shoot Veghel

Newborn shoot Veghel? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Veghel of omgeving Veghel? Dan ben je Femke’s Newborn shoots aan het juiste aderes.Femke’s newborn shoots verzorgd graag jullie shoot. Je bent in slechts 30 minuten van Veghel in mijn studio in Vlijmen.

Wat kan ik verwachten van een newborn shoot?

Een newborn shoot wordt gedaan als een baby tussen de 1 week en 2 weken oud is. Voor een newborn shoot wordt ruim de tijd genomen, dit is ook nodig. Een shoot duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Het moet een ontspannen omgeving en sfeer zijn om de baby rustig te krijgen. De baby zal dus ook tijdens de shoot het tempo bepalen. Valt hij/zij snel in slaap na het opnieuw positioneren of heeft hij/zij wat meer tijd nodig om geknuffeld en gevoed te worden. Dit is per baby heel verschillend. Tijdens de shoot wordt samen in overleg met ouders besloten wat voor foto’s er gemaakt gaan worden. Denk hierbij aan de kleuren dekens, soort mandjes, wel of geen mutsje/haarbandjes etc. Het aantal verschillende settings wordt vooraf aan de shoot afgesproken.

Wat kost een newborn shoot Veghel?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Het goedkoopste pakket is al te boeken vanaf €125,- . Na de shoot ontvangen jullie een link waar alle gemaakte foto’s voorzien van een watermerk op staan.  Hier kunnen jullie een selectie maken van de foto’s welke en hoeveel je er bewerkt wilt hebben. Willen jullie meer foto’s, dat kan tegen een meerprijs van €5 per foto. Nadat ik de selectie door heb gekregen ga ik de foto’s voor jullie bewerken. De foto’s zullen jullie als de af zijn via Wetransfer aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Veghel

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. We doen geen houdingen wat gevaarlijk kan zijn voor de baby. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

In Vlijmen is mijn studio gevestigd. Dit gaat om een kleinschalige studio op de 1ste verdieping. Ondanks dat het niet groot is, is alles aanwezig om mooie newborn foto’s te maken. Er is ook nog voldoende ruimte voor een verschoning of voeding.

Newborn shoot op locatie

Liever een newborn shoot op locatie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- inclusief 20 kilometer. Boven de 20 kilometer word er €0,20 per kilometer gerekend.

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid voor een newborn shoot Veghel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in. Direct een afspraak maken? Vul dan het reserveringsformulier in.