Newborn shoot Waalwijk

Newborn shoot Waalwijk? Ben je op zoek naar een newborn shoot in Waalwijk? Femke’s Newborn shoots verzorgd graag een shoot met je baby tegen een aantrekkelijk tarief. Je bent in slechts 15 minuten van Waalwijk in Vlijmen.

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby met een leeftijd tussen de 8 en 14 dagen oud. De baby wordt slapend in verschillende poses gefotografeerd. Tijdens een shoot wordt vaak gebruik gemaakt van fluffy dekens, mandjes, schalen en achtergronden. Naast de standaard poses is er de mogelijk om met ouders, broers en/of zusjes op de foto te gaan. Zou je gebruik willen maken van deze opties? Kijk dan naar de mogelijkheden van de verschillende pakketten.

Wat kost een newborn shoot Waalwijk?

Een complete newborn shoot is al te boeken vanaf €125,- Deze shoot zal ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen en de foto’s zullen in 3 settings gemaakt worden. Na de shoot ontvangen jullie alle foto’s, vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de beste newborn foto’s van jullie baby. Na de selectie zal ik de foto’s voor jullie gaan bewerken om het beste uit de foto te halen. De uiteindelijke newborn foto’s zullen jullie ook digitaal aangeleverd krijgen. Je bent niet verplicht om via mij de foto’s te laten afdrukken, hiermee kun je de kosten laag houden.

Femke Boom Newborn fotograaf Waalwijk

Mijn beroep is kraamverzorgende, dit betekend dat je geen zorgen hoeft te hebben om de veiligheid van je baby tijdens, voor en na afloop van de shoot. Een belangrijk onderdeel wat vaak door velen fotografen vergeten wordt. Ik fotografeer buiten mijn werktijden als kraamverzorgende om, normaal gesproken is dit in de einde van de middag en/of in de avonduren.

Eigen fotostudio in Vlijmen

Ik beschik over een eigen studio nabij het centrum van Vlijmen (Noord-Brabant), deze kleinschalige studio is voorzien van goede apparatuur en leuke accessoires voor je baby tijdens de shoot. In de studio is ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot Vlijmen? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: info@femkesnewbornshoots.nl of vul het contactformulier in.