Newborn shoot Indy

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje dat Harm en Eva de trotse ouders waren geworden van hun dochtertje Indy. Ze wilde graag een newborn shoot door mij laten doen om deze hele bijzondere tijd dat Indy nog klein is vast te laten leggen. Harm en Eva kozen voor een shoot op locatie, namelijk in Vierlingsbeek. Een klein dorpje waar ik nog nooit van had gehoord. Maar met mijn werk als kraamverzorgster ben ik wel gewend om naar onbekende locaties te gaan, dus dat moest geen probleem zijn. Aangekomen met een auto vol spulletjes in Vierlingsbeek stond daar een huis vol met versiering voor de geboorte van een dochter, daar moest het zijn!

Omdat het erg lekker weer was en buiten warmer dan binnen stelde Harm en Eva voor om de shoot buiten te houden. We zouden het gaan proberen. Als de wind te koud zou worden voor Indy waren we zo weer naar binnen verhuisd. In de tuin hadden ze een grote overkapping waar we ruimte genoeg hadden om alles neer te zetten. Harm en Indy vertelde hoe goed Indy het doet, ze slaapt zo goed en is een heerlijke baby! Dat belooft veel voor een goede shoot.

Newborn Shoot voetenNadat alles klaar was gezet is Eva Indy uit haar bedje gaan halen. Nog steeds lekker diep in slaap. Wat een prachtig meisje. Indy vond het allemaal al snel goed en sliep snel door. De eerste poses die we wilde doen gingen daardoor ook erg goed. Na een tijdje begon ze wat meer wakker te worden, niet gek want het was voedingstijd. Eva is even met Indy apart gaan zitten om even op haar gemakje te kunnen voeden. Indy was weer lekker in slaap gevallen en liet zich weer mooi op de foto zetten. Ze lag lekker rustig waardoor we ook wat leuke detailfoto’s konden maken. Een echte topper, Harm en Eva hadden niks teveel gezegd dat het een heerlijke rustige baby is.

Newborn Shoot met ouders