Femke Boom

 Kraamverzorgende  |  newborn fotografe

Hallo, ik ben Femke Boom geboren en getogen in Vlijmen. Van jongs af aan heb ik al interesse in baby’s en fotograferen. In elke kinderwagen die op straat voorbij kwam wilde ik het liefst even inkijken om die schattige gezichtjes te zien.

Ik ben de opleiding verzorgende IG gaan doen en ben de richting van kraamverzorgende ingegaan.

Ik werk met veel plezier als kraamverzorgende maar de liefde voor fotograferen is nooit weggegaan. Ik wilde er dus graag wat bij gaan doen. En wat is er nou een betere combinatie om met dit werk te gaan doen? Precies, newborn fotografie. Een mooie fotoreeks maken van de pasgeboren baby’s om de nieuwe ouders een mooie herinnering te geven vindt ik daarom ook erg mooi.

Adres gegevens

Burgemeester van Heesbeenstraat 18
5251 DE Vlijmen 

Contact gegevens

info@femkesnewbornshoots.nl