Femke Boom

 Kraamverzorgende  |  newborn fotografe

Hallo, ik ben Femke Boom en woon samen met mijn vriend in het gezellige dorp Vinkel (gemeente ’s-Hertogenbosch). Van jongs af aan heb ik al interesse in baby’s en fotograferen. In elke kinderwagen die op straat voorbij kwam wilde ik het liefst even inkijken om die schattige gezichtjes te zien.

Na het halen van mijn diploma ben ik gaan werken in de kraamzorg.  Dit was een erg mooi beroep en heb hier heel veel ervaring met baby’s op mogen doen.

Echter na 4,5 jaar wilde ik graag toch meer met kinderen werken en regelmatige werkdagen/tijden. Daarom ben ik terug naar school gegaan om mezelf om te scholen tot Pedagogisch Medewerker en ben ik de kinderopvang in gegaan. Nu heb ik de perfecte combinatie, werken met kinderen en toch nog de kleine baby’s zien tijdens het fotografen.

Ik kijk er naar uit om jullie kleine mooi op de foto te mogen zetten.

Adres gegevens studio

Burgemeester van Heesbeenstraat 18
5251 DE Vlijmen 

Contact gegevens

info@femkesnewbornshoots.nl